KNJAŽEVAC PODIGAO STEPEN PRIPRAVNOSTI

Na današnjoj sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije u Knjaževcu analizirana je situacija nasatala hladnoćom i vremenskim padavinama na teritoriji opštine. Nevreme sa velikom hladnoćom i snežnim padavinama nisu prouzrokovale veće probleme na teritoriji knjaževačke opštine, zaključeno je sednice. S obzirom da se u narednih nekoliko dana očekuje pogoršanje vremskih prilika, predsednik opštine Milan Đokić naložio je podizanje pripravnosti svih službi za normalno funkcijonisanje  života u opštini.

Ekipe za zimsko održavanje puteva su na terenu i čišćenje puteva obavljaju po prioritetu idržavanja.
Toplana je uvela treću smenu i zastoja u snabdevanju toplotnom energijom nema. Saobraćaj se odvija otežano, ali do sada nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Na osnovu izveštaja organizacija za održavanje,snabdevanje i saobračaja, predsednik opštine Milan Đokić konstatovao je da, za sada nema razloga za uvođenje vanrednih mera a da je neophodno podići pripravnost svih službi.

Izuzetno hladno vreme sa snegom i ledenom kišom u Knjaževcu se očekuje  u narednih nekoliko dana. Neophodno je   povećati opreznost i  koordinacijau aktivnosti svih institucija  u gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *