Sajam hortikulture – BeoPlantFair 2018 “Bašta u srcu grada”

 

 

Od 3. do 7. aprila na Beogradskom sajmu održava se 23. Međunarodni sajam hortikulture – BeoPlant 018 – pod sloganom „Bašta u srcu grada“.

Ovu  manifestaciju Beogradskog sajma tradicionalno obogaćuju dve velike tematske izložbe – 21. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“ i 6. Izložba baštenskih i parkovskih mašina – Motoplantexpo.

 Između ostalih izlagača zapaženo je učešće knjaževačke firme ” Timomed “ koja već tradicionalno učestvuje na ovoj manifestaciji.

 “Timomed”  iz Knjaževca proizvodi, prerađuje i pakuje zdrave pčelinje proizvode, pčelinje proizvode sa dodacima i ekstraktima voća i dijetetske proizvodenamenjene potrošačima u zemlji i inostranstvu .

Zahvaljujući predanom, stručnom i poštenom radu “Timomed” je lider u svojoj branši na teritoriji Srbije  i na inostranom tržištu, gde je prvi probio granice za srpski med u zemlje EU, SAD, Bliski istok…Poslednjih osamnaest godina apsolutni je šampion kvaliteta međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu,primenjujući najsavremenije svetske standarde u proizvodnji hrane, ISO 22000- 2005, Halal i Košer.

Na  sajmu izlagači  su  predstavili  sve oblasti hortikulture – uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, pejzažnu arhitekturu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *