Radovi na sređivanju učionica – osnovna škola“DUBRAVA”

OSNOVNA ŠKOLA “DUBRAVA”
KNjAŽEVAC

Dok su učenici na raspustu u Osnovnoj školi „Dubrava“ uveliko se radi na sređivanju učionica i poboljšanju uslova za izvođenje nastave. Pored LCD televizora u svakoj učionici , postavljeni su i bim projektori koji su plafonskim nosačima fiksirani za plafon. Ovim korakom nastava će biti obogaćena a učenicima će biti zanimljivije da prate nastavne sadržaje. U toku je i zamena stolarije -vrata na učionicama čime je praktično njihovo sređivanje ušlo u završnu fazu i učiniće da boravak dece u školi omogući ne samo sticanje znanja već i da im pruži jedan zdrav, opremljen svim nastavnim sredstvima i iznad svega prijatan ambijent .
Za početak drugog polugođa, nastavnicima fizičkog vaspitanja, hemije, fizike, istorije i geografije biće na raspolaganju nova i još savremenija nastavna sredstva koja su ovih dana isporučena školi.
Važan činilac koji uvek pruža svesrdnu podršku i ulaže u obrazovanje, znajući da je to invensticija u našu decu koja su budućnost našeg grada i naše zemlje je svakako lokalna samouprava.
Da ovo nije samo priča koja će popuniti rubriku vesti iz obrazovanja svedoče i fotografije u prilogu gde je na jednoj od njih kamera našeg objektiva snimila i direktora škole lično koji je i sam uzeo učešća u sređivanju škole.

Post Author: rtvm2018