RTV M u vanrednoj situaciji

Oni koji su u kućnoj izolaciji sada grad i događaje gledaju isključivo kroz medije. Novinari  RTV M ,  u izmenjenim uslovima, nastavljaju  da rade sa ciljem da informišu o svemu   bitnom za  stanovnike  opštine Knjaževac .

RTV M  informiše  o odlukama i nalozima Štaba za vanredne situacije u Knjaževcu , Stručno-operativnog tim za preduzimanje preventivnih i operativnih mera zaštita od epidemije zaraznih bolesti COVID 19 i lokalne samoputave  putem  regionalnog radija “Naxi M” na frekvenciji 94,5 Mhz i strimu http://92.60.230.200:5090 , televizije “M” , portala  www.rtv.info  i na društvenim mrežama.

Poštujući preporuke stručnjaka, naš cilj jeste da zaštitimo novinare, ali i sagovornike. Zato do daljeg nećemo raditi radio i tv  emisije iz studija, “15 minuta” i “60 minuta”.

Generali sekretarijat Vlade Republike Srbije izdao je indentifikacione legitimacije ,novinarima RTV M , dozvole za izveštavanje i praćenja situacija u vremenu ograničrnog

kretanja.

Novinari, urednici i reporteri ,nastoje u ovoj situaciji da obezbede istinito  i blagovremeno  informisanje .Naši novinari iz Knjaževca, Vranju, Leskovcu, Niša, Svrljigu,Zaječara i Bora  neprestano prate situaciju i o svemu nastavljamo da izveštavamo.Novinari iz Austrije i Italije redovno  dostavljaju uredništvu  informacije  vezane za te sredine.

S obzirom na to da  radimo u izmenejnim  uslovima  slušaoci-gledaoci  mogu da nas kontaktiraju mejlom rtvm12@gmail.com ili ,sajta www.rtvm.info   i preko društvenih mreža.

Post Author: Rtvm2020

Leave a Reply