Posetite istočnu Srbiju – atraktivno, bezbedno i poželjno mesto za letnji odmor

Turistička organizacija opštine Knjazevac, u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije i turističkim organizacijama Sokobanje, Zaječara i Boljevca, pokreće zajedničku kampanju za  promovisanje turističke destinacije istočne Srbije.

Cilj ove kampanje je da promoviše istočnu Srbiju kao atraktivno, bezbedno i poželjno mesto za odmor tokom ovogodišnje letnje sezone.

Kampanja će se odvijati korišćenjem on-line alata: Google Ads, Facebooka i Instagrama, preko regionalne turističke platforme VisitEastSerbia i stranica turističkih organizacija.

Tokom kampanje biće podeljeno 20 besplatnih vikenda u istočnoj Srbiji, kao i niz drugih zanimljivih nagrada potencijalnim posetiocima.

Očekujemo se da kampanja dodje do milion ljudi.

Zapratite stranicu www.facebook.com/visiteastserbia i tamo nadjite sve potrebne informacije oko kampanje i nagrada.

Istočna Srbija – tamo gde se pije najbolje vino, gde su rimski imperatori gradili palate, a graditelji krotili Dunav. Tamo gde stvarnost postaje čarolija, divlja, mistična i privlačna. Sa Vama želimo da podelimo sve ono najbolje što imamo: najukusniju hranu, bogato nasleđe, druženje uz pesmu i vino, poglede od kojih zastaje dah, gostoljublje kakvog nema na kugli zemaljskoj.

Posetite https://www.visiteastserbia.rs/  ili sajtove lokalnih turističkih organizacija i saznajte sve o regionu gde stvarnost postaje čarolija.

Post Author: Rtvm2020

Leave a Reply