Powerlifting klub iz Knjaževca zasijao je na još jednom takmičenju

Knjaževački sportisti Powerlifting kluba “Knjaževac” ni ovog puta se u rodni grad nisu vratili praznih ruku.

 

 

Powerlifting i bodybuilding sportski klub “Knjaževac” nastupio je na državnom prvenstvu u powerlifting-u u Zaječaru 29. i 30. maja na otvorenom prvenstvu Beograda u bodiybuilding-u, Fitness-u i bodyfitnes-u. Ispred knjaževačkog kluba nastupilo je 12 takmičara od kojih je jedna osoba sa invaliditetom. Nastupilo je ukupno 130 takmičara iz trideset klubova.

Četvrto mesto osvojili su Denis Aleksić, Stefan Ilić i Aleksandar Zivković, dok je Stefan Milosavljević bio na VI mestu. Srebrnu medalju u klub doneo je Jovan Milosavljević.

Drugog dana takmičenja u ženskoj kategoriji nastupile su i osvojile zlatne medalje Trifunović Tijana, Živković Ivana i Rakić Marija.

U kategoriji juniora prvi put se na takmičenju pojavio Mihajlo Marković i osvojio srebrnu medalju. Prvo mesto u bench press-u, u kategoriji osoba sa invaliditetom, osvojio je Srđan Ristić.

Na otvorenom prvenstvu Beograda u bodybuildingu, fitness-u i bodyfitnes-u nastupili su za klub Dina Jovanović i Ćirić Aleksandaru. Dina je  u jakoj konkurenciji osvojila srebrnu medalju, dok je Aleksandar uspešno debitovao u kategoriji teškaša u bodybuildingu preko 90 kg. ostvariviši izuzetan uspeh osvajanjem srebrne medalje u seniorskoj konkurenciji.

Post Author: Rtvm2020

Leave a Reply