OK Knjaževac

Škola odbojke – OK Knjaževac postoji od septembra 2014. godine i broji 130 članova. Prvi tim broji 15 dečaka i 15 devojčica, a u mlađim kategorijama ima stotinak dece.

Već treću godinu zaredom održava se odbojkaški kamp u saradnji sa Jedinstvom iz Užica (bivši šampion Srbije i vicešampion Evrope) a kamp će se održati u periodu od 04.08. – 11.08.2021. godine.  

“Ljudi iz Užica su prepoznali naš rad i šta radimo sa mlađim kategorijama i konstantno nas zovu da sa njima radimo zajednički kamp. Biće negde oko 120 devojčica iz cele Srbije i 10-15 dečaka iz Knjaževca zajedno sa njima na kampu. Prethodne dve sezone je u principu bilo uhodavanje celog kampa i ono šta možemo da uradimo za tu dečicu. Ovaj treći kamp će biti potpuno ispunjen i jedva čekamo.Klub je uspeo da obezbedi sponzora koji će platiti prevoz dece na kamp i honorare trenera.Promoter kampa će biti bivša reprezentativka Srbije i Jugoslavije Vesna Čitaković iz Užica.” – navodi diplomirani trener odbojke Saša Mitić.

Zvanično ime svih turnira mini odbojke koje organizuje MOS Zaječar je „MOSIĆ“, a igraju devet ekipa iz istočne Srbije i Niša.

“Prošle godine su naše devojčice osvojile taj turnir sa neverovatnih 30 utakmica, 30 pobeda. Isto očekujemo i od ove generacije devojčica. Naravno sada su samo godinu dana mladje 2010. i 2011. godište. Taj turnir počinje u maju i završiće se do juna, a svaka ekipa koja učestvuje može biti domaćin.” – kaže Saša Mitić

Po prvi put ove godine biće upis i mlađe dece od 4-7 godina u grupi pod nazivom “Baby Volley”

Upis novih polaznika je moguć u svakom trenutku za dečake i devojčice do 12 godina starosti.

Takođe će biti formirana nova ekipa, gde se deca nece pridruživati već oformljenim grupama.

Novinar: Milena Spasić

Post Author: Urednik 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *