Zapaženi razultati knjaževačkog Pauerlifting i bodibilding kluba

Knjaževac 12/10/2022

 

Proteklog vikenda, članovi Pauerlifting i bodibilding sportskog kluba Knjaževac učestvovali su  na takmičenjima održanim u Jagodini i Beogradu, gde su ostvarili zapažane rezultate.

U Jagodini je u subotu, 8. oktobra održano Međunarodno takmičenje u bodibildingu, fitnesu i bodi fitnesu, pod nazivom “Jagodina open”. Učestvovalo je 186 takmičara iz 9 zemalja (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Švajcarska, Bugarska, Austrija, Hrvatska i Srbija). Pauerlifting i bodibilding sportski klub Knjaževac, predstavili su: u kategoriji “Men’s physique” do 178 cm nastupio je Denis Aleksić, dok jeu kategoriji “Body building” preko 90 kg nastipio Aleksandar Ćirić. Denis je u finalu zauzeo 5. mesto, dok je Aleksandar u jakoj konkurenciji zauzeo 6. mesto.

Na Međunarodnom prvenstvu Beograda pod nazivom “Ahilej Belgrade open”, održanom 9. oktobra,  za klub je nastupio Denis Aleksić gde je u kategoriji “Men’s physique” do 180 cm zauzeo 2. mesto u jakoj konkurenciji. Na ovom prvenstu su učestvovasli takmičari iz 6 zemalja iz Evrope.

Sledeća takmičenja koja očekuju klub u bodibildnigu, fitnesu i bodifitnesu su Državno prvenstvo u Čačku 15. oktobra i Memorijalni turnir „Novica Pauljičić“ 16. oktobra u Boru.

Odlazak na prvenstva pomogao je Sporski savez Knjaževca i lokalna samouprava.

 


 

Post Author: Rtvm2020