PBBSK „Knjaževac“ redovno ostvaruje značajne rezultate na takmičenjima

Knjaževac 20/06/2022

 

U subotu 18.Juna u Domu kulture u Knjaževcu održan je peti po redu otvoreni Balkan kup, dok je dan kasnije, 19.Juna u Kragujevcu oržano Otvoreno prvenstvo u paraolimpijskoj disciplini bench press „Mamorijal Sale Marković“. Članovi  pauerlifting i bodibilding sportskog kluba „Knjaževac“ redovno učestvuju na takmičenjima na kojima skoro uvek ostvaruju odlične plasmane.

Na Balkanskom kupu učestvovali su takmičari iz Srbije, Bugarske, Turske, Severne Makedonije, Slovenije,  Nemačke i Hrvatske, a kao predstavnici knjaževačkog kluba nastupili su :

Ivan Savić koji je u kategoriji “Classic Physique Open” osvojio bronzanu, a u kategoriji “Bodybuilding” do 70kg, srebrnu medalju I Denis Aleksić koji je u kategoriji  “Men’s Physique” do 182cm osvojio zlatnu a u kategoriji “Classic Bodybuilding” bronzanu medalju.

Na Otvorenom prvenstvu Kragujevca u paraolimpijskoj disciplini benč pres „Memorijal Sale Marković“ učestvovalo je oko 25 takmičara iz Srbije i Bosne i Hercegovine,  Pauerlifting i bodibilding sportski klub „Knjaževac predstavili su:   Srđan Ristić, koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji seniora do 88 kg i Saša Tošić, koji je zauzeo drugo mesto u kategoriji do 107 kg. Srđan Ristić osvojio je pehar za apsolutno najjačeg takmičara u kategoriji muškaraca.

 

Post Author: Rtvm2020