Deseto mesto za ekipu iz Vasilja na Seoskim sportskim igrama u Čačku

Knjaževac 31/08/2022

 

Ekipa Vasilja osvojila je 10. mesto na Seoskim igrama Sportskog saveza Srbije održanim u Čačku minulog vikenda. Predstavnici Knjaževca bili su sjajni tokom čitave godine, osvojivši najpre titulu na opštinskim kvalifikacijama u Kalni, dok je 2. mesto na Regionalnom takmičenju u Sokobanji bilo dovoljno da se obezbedi učešće na Državnom takmičenju.

Vasilj je tada za mnoge neočekivano uspeo da se plasira u veliko finale Seoskih igara ispred ekipa iz Prokuplja, Trstenika, domaće Sokobanje i Varvarina, ali oni koji su pratili regionalno takmičenje mogli su da vide na koji način su proslavljali svaki poen članovi knjaževačkog tima.

Nekoliko izostanaka u Čačku se osetilo u pojedinim disciplinama u kojima bi Knjaževčani sasvim sigurno osvojili više bodova, ali u Sportskom savezu Knjaževca koji je organizovao i predvodio ekipu Vasilja, zadovoljni su postignutim u ovogodišnjem izdanju Seoskih igara.

„Ekipa je pokazala neviđeno zajedništvo, imali smo zaista nekoliko pehova pre polaska, takođe i povredu odbojkašice Ane Marković u utakmici za 6. mesto protiv zaječarskog Grljana, ali druženje, osmesi i nova sportska prijateljstva sklopljena u Čačku garantuju da će nam iskustvo stečeno ove godine pomoći za naredne izazove“, navode u knjaževačkoj „kući sporta“.

 


Izvor/Foto: GLAS SPORTA

Post Author: Rtvm2020