Pauerlifting i bodibilding Knjaževac

Dana 02.10.2021. godine, održano je takmičenje u Bodybuilding-u i Fitness-u u Jagodini, pod nazivom Jagodina Open. Na ovom takmičenju nastuilo je 134 takmičara iz osam različitih zemalja i to iz: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Austrije, Kirginstana i Makedonije.  Za Powerlifting i Bodibuliding sportski klub “Knjaževac” nastupilo je 3 takmičara.

Ivan Savić nastupio je u kategoriji juniora  u Bodybuildingu  do 75kg, gde je osvojio četvrto mesto u veoma jakoj konkurenciji.Dušan Savić nastupio je u kategoriji Classic Physique Open, gde je osvojio sedmo mesto u veoma jakoj konkurenciji.

Denis Aleksic nastupio je u dve kategorije, Men’s Physique do 180cm i kategoriji Games Classic Bodybuilding Open. U kategoriji Men’s Physique do180cm Denis je osvojio četvrto mesto, a u kategoriji Games Classic Bodybuilding Open u kojoj je debitovao osvojio je sedmo mesto.Dana 09.10.2021. godine, održan je bodibilding i fitnes Memorijalni Kup “Novica Pauljičić” u Boru. Na Kupu su nastupili takmičari iz 3 različite države i to iz: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.  Za Powerlifting i Bodybuilding sportski klub “Knjaževac” nastupili su Ivan Savić i Denis Aleksić.Ivan Savić nastupio je u dve kategorije, Junior Bodybuilding do 75kg. i Bodybuilding Open. U kategoriji Junior Bodybuilding do 75kg. osvojio je zlatnu medalju i pehar za najboljeg juniora, a u kategoriji Bodybuilding Open osvojio je srebrnu medalju.

Denis Aleksić nastupio je u dve kategorije, Men’s Physique preko178cm i Classic Bodybuilding do180cm.  U kategoriji Men’s Physique preko178cm Denis je osvojio zlatnu medalju i pehar za najboljeg takmičara u ovoj kategoriji, a u kategoriji Classic Bodybuilding do180cm osvojio je srebrnu medalju.Dana 10.10.2021. godine, održano je takmičenje u Bodybuilding-u i Fitness-u u Beogradu, pod nazivom Ahilej Open. Na takmičenju je nastupilo oko 60 takmičara iz 4 različitih zemalja i to iz: Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Za Powerlifting i Bodybuliding sportski klub “Knjaževac” nastupilo je 3 takmičara.Aleksandar Cirić nastupio je u karegriji Bodybuilding preko 90kg, gde je osvojio četvrto mesto.Sobzirom da je zbog spajanja kategorija Ivan Savic sa svojih 64 kg. morao nastupiti sa težim takmičarima i to u dve kategorije, Junior Bodybuilding Open i Bodybuilding do 80kg. ostvario je odlične rezultate u  kategoriji Junior Bodybuilding Open Ivan je osvojio peto mesto, a u kategoriji Bodybuilding do 80kg. osvojio je treće mesto.

Denis Aleksic takmičio se u kategoriji Men’s Physique do178cm, gde je osvojio drugo mesto u jakoj konkurenciji.Takmičare Pauerlifting i Bodibilding sportskog kluba “Knjaževac” očekuju još Državno prvenstvo u Bodibildingu u Beogradu 16. oktobra i Gala kup u pauerliftingu koji će se održati u Vladičinom Hanu 23 oktobra

Post Author: Rtvm2020

Leave a Reply